Het laatste nieuws

van uw dierenarts

13-06-'23

Wees alert op teken!

Deze week (22 t/m 26 juni) is het weer de week van de teek. In deze week wordt er extra aandacht besteed aan teken en tekenbeten. Helaas gaat de start van het voorjaar ook gepaard met teken die weer actief worden. Teken kunnen verschillende ziekten op mens en dier overbrengen en het is daarom belangrijk om preventieve maatregelen te treffen tegen deze teken.  Middelen tegen teken Er zijn teken-werende en teken-dodende middelen die uw huisdier kunnen beschermen tegen de teek. […]

De beste zorg voor uw huisdier

Dierenpoli Sappemeer

Aandacht voor huisdieren en hun baasjes, dat is waar het om draait in onze praktijk. Wij zijn een kleine dierenartsenpraktijk waarin we alle basiszorg voor gezelschapsdieren bieden.

 

Onze dagplanning is korter dan dat je vroeger bij ons gewend was. Wij hebben ervoor gekozen om minder lang open te gaan en de kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun baasjes bovenaan de prioriteiten lijst te zetten. Dit resulteert in meer aandacht voor jou en je huisdier tijdens het consult het kan soms ook betekenen dat de patiënt voor jou even extra aandacht nodig heeft, waardoor het in de wachtkamer iets langer kan duren.